SINCE 2009

OVER ONS

MILE TRAINING CENTER 

Bij Mile training center kan je al sinds 2019 terecht voor personal training, small group training en inspanningstesten. Coaches Milan en Ruben begeleiden je persoonlijk in een professioneel kader.

Milan

Met zijn universitaire LO, NASM PT en UEFA trainer B diploma’s – en voorliefde voor de menselijke aanpak wat training en coaching betreft -, ambieert Milan zijn wetenschappelijke kennis dagelijks planmatig te benutten in de opbouw van een steeds client- en patiëntgerichte persoonlijke trainingsaanpak.

Coach Ruben

Ruben

Sporten is van jongs af aan altijd al mijn grootste passie geweest. Na mijn specialisatie voetbal aan de topsportschool in Gent, heb ik mijn bachelor LO en bewegingsrecreatie behaald aan de Artevelde Hogeschool. Hierbij stond personal training centraal en ben ik doorheen de tijd gaan beseffen dat het fysieke en mentale hierin onafscheidelijk samen gaan. Je mentaal welzijn heeft invloed op je sporten en vice versa. Mijn doelstelling is om mensen hun levenskwaliteit te verbeteren door hen te laten sporten en zich beter in hun vel te doen voelen. Wil jij ook een hogere levenskwaliteit?

Prijzen

Personal Training

Personal Training

solo

vanaf €50/uur

Duo Training

Duo Training

duo

vanaf €25 pp

Small Group Training

Small Group Training

3-6 personen

vanaf €16 pp

Stuur ons een mailtje

ERVARINGEN VAN ONZE BEZOEKERS